Nostalgi så att det gör ont i hjärtat

Håller på att kolla igenom massa filmklipp som jag hade på min gamla mobil. Man har ju updaterat sig till en Iphone på senare dar. Dessa videos sammanfattar 1,5 år. Helst sjukt va mycket jag hade på den. Blir alldelse varm i kroppen och längtar bara tillbaka till alla fantastiska stunder. Shit va mycket som händer när man tänker efter. Jag som har suttit och klagat att jag lever i tristess. Man kan ju säga att klippen takar ett annat språk.
Jag antar att man uppskattar minnena mer än stunderna. Tragiskt att man liksom inte inser vad  man har eller vad man upplever förens det är borta.

Always wanted to be a ballerina


Morgondagens dilemma; Tjäna pengar eller slösa pengar?

Sjukt sugen på att dra ut på mallandagsrean, liksom vem gillar inte att fynda? Grejen är att jag har två träningar om dagen och där  emellan är det tänkt att jag ska jobba. Hmm, får väl ta en lång lunch.


Tack tomten för de fina julklapparna. Nu är det snart min födelsedag och då skulle jag jättegärna vilja se detta på min säng när jag öppnar ögonen!- Ett par Dr Martens: 1460 Z. Snygga som tusan- Ett festivalpass till P&L skulle vara mycket flott
- Världens bästa serie SKINS season 4!-
Och när vi ändå håller på så skulle MISFITS season 1 sitta jävligt fint det med


- My dark twisted fantasy får gärna komma in i min samling

Slutligen tackar jag inte nej till lite klirr i kassa

Vill ha begär och konsumtion när den är som bästFör jag blev en av dem som aldrig kommit hem

Är i en mellan fas i livet. Känns som jag avslutat en del och ska inleda den andra. Är bara lite trög startad. Nästa år, alltså om ungefär 6 dagar kommer allt förändras. Jag fyller 19 och jag har allt framför mig. Ska bara invänta min goda vän som först måste ta studenten. Sen sticker vi. Tänker inte vara kvar här en sekund för länge. För varje sekund känns som en evighet. Hur äventyret kommer arta sig vet bara gudarna. Början är solklar; kliva på ett plan lyfta och försvinna. Sedan är världen framför våra fötter. Så mycket att upptäcka, så mycket att se, så mycket att uppleva, så många möten, så många nya själar.

Detta kommer bli fett. Vem vet kanske aldrig kommer hem igen...

Så sjukt exalterad att jag knappt kan sitta still...


RSS 2.0